UFC

(VIDEO) Darren Till došao trenirati u Stockholm, testirali ga Chimaev i Gustafsson

Khamzat Chimaev i Darren Till

 screenshot (YouTube)
‘Borz‘ je dokumentirao dolazak popularnog britanskog borca u "AllStars" gym

Prije nego prihvati svoju iduću UFC borbu i krene se pripremati za nju, Darren Till odlučio je prikupiti ponešto novih iskustava. Tako je otputovao u trenutno možda i najzanimljiviju dvoranu na svijetu, švedski AllStars u Stockholmu. Naravno, zna se zašto je najzanimljivija. Zbog trenutno najintrigantnijeg borca na cijelom UFC rosteru, Khamzata Chimaeva.

Upravo je Chimaev tamo dočekao Tilla te je odlučio dokumentirati njegov boravak, ali isto to su napravile i kamere MacLife portala. Tako je zabilježeno nekoliko zanimljivih situacija. Od onih gdje vidimo Tilla kako trenira s Chimaevim, ali i drugim borcima poput Alexandera Gustafssona pa do nekih duhovitih situacija. Među njima svakako vrijedi istaknuti onu gdje Chimaev objašnjava Tillu kako će svakako bolje hrvati ako obrije glavu.

Zabilježila je ekipa s MacLife i trenutak gdje je Chimaev otkrio kako mu je drago što je Till u dvorani i što mogu razmijeniti iskustva. Zanimljivo se prisjetiti kako su se još sredinom prošle godine međusobno prozivali, no čini se da su odlučili pokrenuti suradnju između europskih boraca, što stvara svakako pozitivnije ozračje nego međusobna prozivanja.

Najveći pregled Tillovog boravka ipak se može naći na Khamzatovom osobnom YouTube kanalu. Kako on uz sebe ima kamere koje ga redovno prate i snimaju materijale, naravno da je iskorištena prilika zabilježiti i ovo. Upravo u ovom videu možete vidjeti kako je izgledao trening i što su sve jedan o drugom rekli.

Poput Tilla, niti Chimaev još nema ugovorenu iduću borbu. To je zapravo malo čudno jer se s Gilbertom Burnsom već tjednima međusobno proziva i obojica su već više puta jedan drugom odgovorili da prihvaćaju borbu.

Linker
18. lipanj 2024 01:40