UFC

Beneil Dariush favorizira Makhacheva u eventualnom revanšu protiv Tsarukyana: ‘To će opet biti jako bliska borba‘

Islam Makhachev vs. Arman Tsarukyan

 Valery Sharifulin/TASS/Profimedia
Ovaj meč svakako ima potencijala da bude odličan, ali i ponovno vrlo kompetitivan. Obojica su jako puno napredovali od tog četvrtog mjeseca 2019. godine

Pružio je te 2019. godine Arman Tsarukyan vrlo kompetitivan meč sadašnjem UFC-ovom prvaku u lakoj kategoriji, Islamu Makhachevu. Unatoč tome što nije pobijedio, ostavio je jako dobar dojam te mu se nakon toga predviđala jako dobra karijera, što se ispostavilo točnim na kraju.

Tsarukyan bi sada trebao, ako sve bude kako treba, krajem godine izazvati Islama na novi meč, samo što će ulog ovoga puta biti Islamov pojas u lakoj kategoriji. Svoje viđenje ovog revanša dao je i njihov kolega iz kategorije, Beneil Dariush. On ipak smatra kako će Islam na kraju slaviti i u revanšu:

‘‘Mislim da je Tsarukyan izgledao vrlo dobro protiv Charlesa Oliveire na UFC 300 priredbi. Mislim da je u tom meču uistinu izgledao jako dobro. Oliveira je za veliku većinu ljudi jako težak meč, ali on je ipak uspio izvući pobjedu. Sada mislim da ima jako dobre šanse i protiv Islama‘‘, rekao je Dariush za MMA Junkie.

‘‘U svakom slučaju favoriziram Islama, nešto kao 60-40 ili 55-45. To će ponovno biti jako bliska borba. Mislim da je Makhachev nešto bolji kada je u pitanju čuvanje snage i kondicije‘‘, pojasio je.

Ovaj meč svakako ima potencijala da bude odličan, ali i ponovno vrlo kompetitivan. Obojica su jako puno napredovali od tog četvrtog mjeseca 2019. godine te su sada drugi borci, no rast je vidljiv kod obojice. Tsarukyan je trenutno jedan od najvećih izazova za prvaka lake kategorije, a mi čekamo da UFC i službeno potvrdi ovaj meč i datum održavanja istog.

Linker
06. srpanj 2024 14:04