UFC

VIDEO: 50 tisuća dolara za slomljenu ruku! Pogledajte tko je sve osvojio bonus na UFC-u 302

Kevin Holland

 Luke Hales/Getty images/Profimedia
Kevin Holland je sinoć na nemilosrdan način ostvario pobjedu nad poljskim borcem

Kevin Holland pobijedio je na sinoćnjem UFC-u 302 koji je bio održan u Prudential Centru u Newarku, New Jerseyju. Pobjedu je ostvario polugom na laktu (armbar), i iako njegov suparnik, Michal Oleksiejczuk, nije tapkao, sudac Herb Dean odlučio je zaustaviti borbu jer je ruka očito bila slomljena.

Holland je ušao u ovu borbu kao favorit na kladionicama, ali je Oleksiejczuk bio taj koji je rano ostvario prednost. Nakon svega 45 sekundi borbe, Poljak je zamahnuo ljevicom, pronašao metu i rušio Hollanda, a zatim navalio na njega ‘ground-and-pound‘ udarcima. U toj navali Holland se odlično snašao, s leđa je svojim dugačkim nogama zaključao Oleksiejczukovu desnu ruku i nije puštao. Kada je osjetio da je ruka pukla, sugerirao je sudcu da je njegov protivnik ozbiljno ozlijeđen. Ubrzo nakon toga borba je zaustavljena unatoč tome što je poljski borac htio nastaviti meč.

image

Kevin Holland vs Michal Oleksiejczuk

Luke Hales/Getty images/Profimedia

Ova izvedba je donijela Hollandu bonus od 50 tisuća dolara. Dustin Poirier i Islam Makhachev dobili su bonus za borbu večeri, a Makhachev je dobio i dodatan bonus za izvedbu večeri za gušenje kojim je zaustavio Poiriera u petoj rundi.

Fight of the Night: Islam Makhachev vs. Dustin Poirier

Performance of the Night: Kevin Holland

Performance of the Night: Islam Makhachev

Ovom pobjedom Holland se vratio na pobjedničke staze nakon što je nanizao dva poraza zaredom, od Jacka Della Maddalene i Michaela Pagea. Oleksiejczuku je ovo drugi poraz ‘submissionom‘ u prvoj rundi zaredom.

Snimku Hollandove sinoćnje pobjede ‘armbarom‘ možete pogledati OVDJE.

Linker
21. lipanj 2024 18:31