UFC

UFC otkazao konferenciju za medije u Dublinu: Fanovi se pribojavaju da je ugrožen meč između McGregora i Chandlera

Conor McGregor

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Najveća svjetska MMA organizacija trebala je započeti s promocijom nadolazećeg UFC 303 eventa

Ludi borilački vikend ostaje iza nas, a već prvi dan u novom tjednu trebao je ponuditi nastavak uzbuđenja. Nemamo danas velikih borilačkih evenata na programu, ali UFC je imao zakazanu konferenciju za medije u Dublinu.

Conor McGregor i Michael Chandler trebali su se zajedno pojaviti na toj pressici u 3Areni, a sve je trebalo započeti u ponoć. Nažalost, morat ćemo još neko vrijeme pričekati prije nego UFC krene s promoviranjem UFC 303 eventa na takav način.

Jutros je pristigla vijest kako UFC otkazuje, odnosno odgađa konferenciju za medije kojoj su se fanovi silno veselili. Trebao je to biti podsjetnik na ona vremena u kojima su se Conorove pressice nestrpljivo iščekivale, a ‘‘Notorious‘‘ gotovo nikada nije razočarao za mikrofonom.

Zasad nije došlo objašnjenje od strane UFC-a po pitanju otkazivanja. Potvrđeno je kako će biti objavljen novi datum i vrijeme održavanja, ali zasad je sve nepoznanica.

Ovakva odluka UFC-a navela je fanove na blagu zabrinutost. Naravno da postoji određena sumnja kako se nešto dogodilo s nekim od glavnih aktera priredbe, što bi moglo odgoditi povratak McGregora. Podsjećamo, Conor i Chandler trebali bi se boriti 29. lipnja (šesti mjesec) u sklopu UFC 303 eventa.

Nadamo se da se ipak ne radi o tako velikim problemima i da će UFC jako brzo objaviti novi datum. Ulaznice za ovu pressicu planule su u samo pet minuta, a irski fanovi sigurno bi napravili fantastičnu atmosferu. Ne sumnjamo da će interes ostati na istoj razini i nakon objave novog datuma.

Linker
25. lipanj 2024 19:26