UFC

Tom Aspinall otrkio da je Gane odbio meč protiv njega na UFC 304: ‘Pokušava biti francuski Schwarzenegger‘

Ciryl Gane 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Meč između Aspinalla i Ganea bi definitivno bio jako atraktivan i rado bismo ga gledali, no izgleda da će on čekati neke bolje prilike

Dana White se jučer fanovima obratio putem svog Instagram profila, a povod je bila najava vrhunske UFC 304 priredbe koja će se održati u Manchesteru. Belal Muhammad konačno dobiva priliku za napad na pojas u velter kategoriji, a dogovoren je i revanš između Toma Aspinalla i Curtisa Blayesa.

Međutim, izgleda da je UFC imao nešto drugačije planove za Aspinalla. Jučer je Tom na svom YouTube kanalu kazao kako mu je UFC za ovaj event nudio Ciryla Ganea, međutim, frnacuski borac je taj meč odbio:

‘‘Postojao je samo jedan dostupan tip, a to je bio Ciryl Gane. UFC je želio da se borim protiv njega. Ja sam pristao, nije mi to smetalo. Osjećam se kao prvak svijeta, rangiran sam kao prvi. Pristao sam, ali s druge strane Ciryl snima nekakve filmove. Ciryl očigledno pokušava biti francuski Arnold Scwarzenegger. U redu, ako želi biti glumac i snimati filmove, neka to radi. Ali, izabrao je film umjesto ove borbe‘‘, rekao je Aspinall, pa nastavio:

‘‘Blaydes i ja imamo povijest, borili smo se prije, iako je to bilo nekakvih 15 sekundi, a ne meč. Ozlijedio sam se i Curtis je uzeo pobjedu. Sada je vrijeme za uzvrat i ja sam jako, jako, jako motiviran. Dao sam sve od sebe u kampu‘‘.

Meč između Aspinalla i Ganea bi definitivno bio jako atraktivan i rado bismo ga gledali, no izgleda da će on čekati neke bolje prilike. Kako god, Aspinall se sada mora fokusirati na Blaydesa, te isprati onaj gorak okus iz njihovog prvog susreta.

Linker
26. lipanj 2024 00:35