UFC

O‘Malley rekao da je iznenađen što je Petr Yan prihvatio borbu protiv njega: ‘Imam veliko ime‘

 Sean O‘Malley 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Također smatra da je pobijedio Munhoza

Prava bi šteta bila da borba između Seana O‘Malleyja i Petra Yana ostane u sjeni fenomenalnog ostatka UFC 280 priredbe koju predvode Oliveira i Makhachev. Naravno, tu je i borba za titulu u bantam kategoriji između T.J. Dillashawa i Aljamaina Sterlinga, no vjerujemo da će i Yan i O‘Malley fanovima pružiti pravi vatromet.

Ono što je mnoge iznenadilo jest najava borbe između O‘Malleyja i Yana, odnosno fanovi su ostali iznenađeni da je Sean prihvatio tako tešku borbu protiv prvorangiranog borca bantam kategorije, i to nakon onakvog antiklimaktičnog završetka protiv Munhoza.

Iako je na neki način dominiralo mišljenje kako O‘Malley nikada ne bi prihvatio tako tešku borbu u ovom stadiju karijere, Sean je jučer rekao kako je on iznenađen što je Yan prihvatio borbu protiv njega:

‘‘Borba protiv Pedra Munhoza se nije odigrala kako sam ja želio, ali ako ju ponovno pogledate vidjet ćete da niti jedan udarac u lice nisam dobio. Nije me udario u lice, niti u tijelo, a puno ‘kickova‘ sam obranio. Ja sam njega toliko jako udario u oko da je mislio da sam ga uboo, ali na kraju dana, ja sam tu borbu pobijedio‘‘, započeo je O‘Malley za Yahoo! Sports.

‘‘Izgleda da je UFC mislio isto jer mi inače ne bi ponudili prvog lika na rang ljestvici. To što imam veliko ime je samo pomoglo, a odmah sam im nakon borbe rekao da želim novu. Petr Yan je bio jedini top 10 lik koji nije imao dogovorenu borbu. Više sam iznenađen što je Yan to prihvatio nego što sam iznenađen činjenicom da su mi to ponudili‘‘, zaključio je O‘Malley.

Linker
26. lipanj 2024 01:47