UFC

Ngannouov menadžer tvrdi da je Jones bio jako nervozan prilikom sučeljavanja: ‘Dirao je drugačiju zvijer‘

 Francis Ngannou i Jon Jones 

 Aaron Litz/Zuma Press/Profimedia
Tvrdi kako je na temelju onoga što je vidio shvatio da je Jones bio jako nervozan, a o tome je razgovarao i s Francisom

Meč između Ngannoua i Jonesa vjerojatno nikad nećemo gledati, a prava je šteta što smo ostali uskraćeni za ovu teškašku poslasticu. Umjesto toga ćemo sada gledati Stipu i Jonesa, što je većini vjerojatno i draže, no svakako će ostati žal za gore spomenutom borbom. Ngannou i Jones su se nedavno i susreli licem u lice na PFL-ovoj priredbi.

Mnogi su odmah počeli analizirati govore tijela i jednog i drugog, a jedina je istina da se tu nitko nikoga nije prepao. Istina, borci su to koji su se međusobno prozivali, no to je sada iza njih. Bez obzira na to, Ngannouov menadžer tvrdi da se Jones ipak prepao.

‘‘Kažem vam, Jones je to razumio odmah. Zbog čega uopće rade sučeljavanja? Pa da bi odmjerili jedan drugog i sve to. Čovječe, ja sam veliki fan Jona Jonesa, ali mogu vam reći da sam na njemu vidio kako si razmišlja da dodiruje drugačiju zvijer. Francis i ja smo kasnije razgovarali, složili smo se da je Jones bio malo nervozan. Bio je nervozan, kažem vam‘‘, rekao je Marquel Martin u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Možda nije bio toliko preplašen, ali morate razumjeti da je tu bilo uzajamno poštovanje, a pomislio si je i kako to ne bi bila lagana borba kao Ciryl Gane. Kada Jonesu čitam misli, mogu vam reći da zna da to ne bi bila takva borba‘‘, dodao je.

Zanimljivo je slušati izjave čovjeka koji ‘‘čita misli‘‘ i na jedan pogled može znati što se događa u glavama ljudi. Kako god, ova borba sada graniči s nemogućim, a to je uistinu prava šteta.

Linker
05. srpanj 2024 03:49