UFC

McGregor bijesan jer se bivši protivnik nalazi ispred njega na službenom poretku

Conor McGregor
 screenshot
Conor McGregor postavio je na Twitter status kojeg je nedugo nakon toga obrisao, a u kojem je bijesno izrazio nezadovoljstvo činjenicom da se Dustin Poirier nalazi ispred njega na službenom poretku lake kategorije. Conor i Dustin borili su se prije pet i pol godina, a Irac je tad slavio prekidom u drugoj minuti borbe.

Dugo nismo vidjeli neku agresivnu medijsku objavu Conora McGregora, no sad je i to došlo na red. "Ni kriv ni dužan" njegova je žrtva postao Dustin Poirier. Zapravo, Irac se više obrušio na novinare koji su zaduženi za stvaranje službenog UFC-ovom poretka po kategorijama. A na ljestvici lake kategorije, Dustin Poirier nalazi se ispred njega. Odnosno, Dustin je jednu poziciju ispred Conora koji se nalazi na trećem mjestu. Reakcija na to bio je žestoki napad putem objave na Twitteru.

"Kako ovaj graškić' može biti ispred mene u poretku? Razbio sam ga u 90 sekundi. Otišao sam dalje protiv njegovog posljednjeg protivnika, osim toga sam uzeo jednu rundu. Nakon dvije godine partijanja i vremena u zatvoru ili na sudu. Čudnu malu igru vi momci igrate. Trenutno ću se povući iz ovoga, ali pripazite. Klošari!", napisao je McGregor, da bi kasnije objavu obrisao, ali nedovoljno brzo da ju fanovi i mediji "screenshotom" ne zabilježe.

Conor i Dustin borili su se na UFC 178 priredbi, koja se održala u srpnju 2014. godine. McGregor je slavio nokautom nakon minutu i pol borbe u prvoj rundi, a upravo ta borba često se navodi kao primjer njegove sposobnosti da mentalno uništi svog protivnika još i prije nego uđu u Octagon. Dustin tada nije bio niti blizu pravog izdanja i vrlo je brzo poklekao. Borba se inače održala u perolakoj kategoriji, da bi Dustin nedugo nakon toga prešao u laku gdje je postigao sjajne rezultate.

McGregor se trenutno priprema za novu borbu i nju želi odraditi već početkom ljeta na UFC-ovom otoku. Nakon ovakve izjave, nema sumnje kako će Poirier još jednom izraziti želju za revanšem, odnosno da će Conora pozvati da mu unutar borilišta dokaže da je bolji od njega. No, nismo sigurni koliko je ta borba realna, odnosno UFC i fanovi bi McGregora sigurno radije gledali protiv Jorgea Masvidala.

Linker
30. travanj 2024 19:42