UFC

Charles Oliveira prognozirao pobjednika meča između McGregora i Chandlera: ‘On je velika zvijezda i pobijedit će‘

Charles Oliveira
 

 -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/shutterstock Editorial/profimedia
Vjerojatno ne postoji borac koji bi odbio ‘‘money fight‘‘ protiv McGregora, tako da ovo što Oliveira govori nikako nije čudno

Veliki povratak Conora McGregora konačno je i službeno dogovoren. Na UFC 303 priredbi, za točno dva mjeseca, borit će se protiv Michaela Chandlera te će konačno imati svoj prvi meč od 2021. godine i one teške ozljede noge koju je doživio u meču protiv Dustina Poiriera. Chandler je vjerno čekao, a čekanje mu se i isplatilo.

Voljeli ga ili ne, većinu fanova borilačkog sporta zanima kako će popularni Irac izgledati u svom povratničkom meču. Upravo su oko toga upitali bivšeg prvaka Charlesa Oliveiru, a tom prilikom je ‘‘Do Bronx‘‘ otkrio svog favorita:

‘‘Mislim da je, u realnosti, ovo borba koja će obojici zaraditi jako puno novca. Naravno, ukoliko Conor pobijedi, doći će i korak bliže pojasu. On je tip koji je velika zvijezda, ali mislim da je ovo borba za novac. Mislim da će Conor pobijediti‘‘, rekao je Oliveira za Full Violence.

Otkrio i da su njemu nudili borbu protiv McGregora jako puno puta:

‘‘Mene su jedno tisuću puta pitali da se borim protiv McGregora, ali mislim da je to borba koju on ne želi i to svi znaju. Ja sam njima također rekao tisuću puta da je to borba koja i meni donosi jako puno novca i da mi se sviđa.‘‘

Vjerojatno ne postoji borac koji bi odbio ‘‘money fight‘‘ protiv McGregora, tako da ovo što Oliveira govori nikako nije čudno. Što se tiče njegove prognoze, 26. lipnja ćemo saznati hoće li se ona i obistiniti, a UFC-u bi pobjeda Conora McGregora bila i najbolji mogući scenarij.

Linker
08. svibanj 2024 08:21