UFC

Khabib posvetio objavu Islamu: ‘To je nezapamćen slučaj, a još nije gotovo, on nastavlja pisati povijest‘

Islam Makhachev i Khabib Nurmagomedov

 Screenshot/Instagram (Khabib Nurmagomedov)
Nurmagomedov je napisao osvrt u kojem je istaknuo značaj onoga što su on i Makhachev postigli, ali je istovremeno i pozvao na poniznost

Jučer smo pisali o tome kako se Islam Makhachev, nakon što je u Abu Dhabiju nokautirao Alexandra Volkanovskog, ustoličio na poziciji "pound for pound" kralja i ponio neslužbenu titulu najboljeg UFC-ovog borca. Takav rasplet događaja motivirao je i Islamovog dugogodišnjeg prijatelja i klupskog kolegu, Khabiba Nurmagomedova, da mu posveti podužu objavu na društvenim mrežama.

"Nezapamćen je slučaj da dva borca, koje je od djetinjstva odgajao isti trener, u istom gradu, u istoj dvorani, trenirajući dugo rame uz rame, postanu prvaci u istoj kategoriji u najboljoj organizaciji na svijetu. Obojica su, također, postali najbolji borci bez obzira na težinske kategorije svoga vremena. I vjerujte mi, još nije gotovo... Islam nastavlja pisati povijest. Elhamdulillah za sve, ponekad nam se stvari dogode i mislimo da smo veliki, ali sve je to test i jednog dana sve može nestati kao da se nikad nije ni dogodilo. Budite zahvalni i znajte da sve dolazi od Svemogućeg, i dobro i loše", napisao je inspirirani Dagestanac u svojoj Instagram objavi.

Linker
09. svibanj 2024 04:07