Regija

(VIDEO) Cro Cop je i dalje u brutalnoj formi: Pogledajte kako na hrvačkom treningu bez problema diže trening partnera

Cro Cop trening

 Instagram (mirko Filipović)
Mirko je dao obećanje da nikada neće prestati trenirati, a iz priloženog se vidi da je mislio ozbiljno

Iako je već nekoliko godina u zasluženoj borilačkoj mirovini, Mirko ‘‘Cro Cop‘‘ Filipović je i dalje u brutalnoj formi. Najavljivao je Mirko uvijek kako nikada neće prestati trenirati, odnosno da će barem održavati formu jednom kada se više ne bude aktivno borio.

S vremena na vrijeme, Mirko fanove počasti kadrovima treninga iz svoje poznate dvorane, a to je učinio i sinoć. Još je jednom pokazao kako održava riječ i da je nastavio trenirati punom parom, a djeluje kao da je u natjecateljskoj formi.

Mirko je jučer na svom Instagram profilu podijelio kadrove s hrvačkog treninga, a moramo priznati da je njegova snaga i oštrina još uvijek tu. Bez problema je dizao i rušio trening partnera koji izgleda i nešto krupnije od njega, tako da definitivno nije prestao provoditi ovako teške treninge.

Inače, 2019. je Mirko odradio svoju posljednju profesionalnu borbu, i to u Bellatoru gdje je osvetio poraz od Roya Nelsona iz UFC-a. Neposredno nakon toga je doživio moždani udar te je odmah prestao s mečevima, ali je obećao da nikada neće prestati s treninzima. Lijepo je vidjeti da ni danas nema nikakvih problema što se toga tiče i da može normalno nastaviti bavljenje sportom, makar i ‘‘za svoju dušu‘‘.

Što reći osim da je Mirko primjer svima i da se svi možemo ugledati na njega, a video možete pogledati ispod. Sve to uz stihove legendarnih ‘‘Wild Boysa‘‘:

Linker
19. travanj 2024 00:44