UFC

(VIDEO) Uroš Jurišić pružio podršku Aleksandru Rakiću: ‘Ovo mora shvatiti kao test, on će na kraju biti UFC-ov prvak‘

Uroš Jurišić

 Screenshot (youtube, Cfc Sports)
Uvijek je lijepo vidjeti kako se regionalne borilačke kolege ohrabruju i podržavaju, ovog puta na ‘ljepšem‘ kraju je Aleksandar Rakić

Prošlo je određeno vrijeme nakon legendarnog UFC-a 300, a reakcije svjetskih i regionalnih medija se ne stišavaju. Nedavno u regionalno poznatom Podcast Inkubatoru gostovao je Uroš Jurišić (11-1 MMA), a slovenski borac je imao jako ohrabrujuću poruku za Aleksandra Rakića koji je nažalost poražen na spomenutoj priredbi od strane bivšeg UFC prvaka Čeha Jirija Prochazke.

"Nisam pratio cijeli meč. Vidio sam samo taj završetak, čuo sam da je izdominirao Jirija prvu rundu. Jednostavno to je kut udarca gdje se ‘svjetla gase‘. To je život i sport, Rakić je vrhunski borac. To je test kojeg će pobijediti i on će na kraju biti UFC prvak. Vjerujem u njega" rekao je staloženi Uroš Jurišić.

"Još je mlad" zaključio je tu temu Jurišić koji je svoj zadnji nastup imao na FNC 15 priredbi u Ljubljani. Na toj priredbi najbolja MMA organizacija u ovom dijelu Europe je imala svoj premijerni meč u boksu bez rukavica, a u njemu su nastupili upravo Jurišić i brazilski borac Joelson Nascimento. Borbu koja je završena pobjedom Slovenca možete pogledati ovdje.

Slovenski borac je bio primoran prebaciti se iz svijeta mješovitih borilačkih vještina u ‘bare knuckle‘ zbog jako specifične ozljede vrata koja mu uslijed jake boli onemogućava slobodno prakticiranje hrvačkih tehnika koje su sastavni dio MMA sporta.

Linker
17. svibanj 2024 23:21