UFC

‘Jon Jones najbolji je borac svih vremena. Ipak, neće moći pobijediti Aspinalla. Ne iduće godine, nikad!‘

Tom Aspinall

 SARAH STIER Getty Images Via Afp
Sada čekamo vidjeti kakva će biti uparivanja

Noćas smo svjedočili uistinu sjajnoj UFC 295 priredbi u njujorškom Madison Square Gardenu. Iako su mnogi oduševili, ispravno je istaknuti dvojac koji je obilježio dvije glavne i najiščekivanije borbe večeri: Alexa Pereiru i Toma Aspinalla. Dok je prvi postao prvak poluteške kategorije i tako dodao i to u svoj već bogati UFC rezime, drugi je postao privremenim prvakom kraljevske kategorije nakon što je za borbu doznao nešto više od dva tjedna prije događaja.

Već i mrtve ptice koje su otpale s grane znaju da su glavnu borbu večeri trebali sačinjavati Stipe Miočić i Jon Jones, ali zbog ozljede potonjeg to je otpalo, a onda je ugovorena borba za privremeni pojas teške kategorije. Aspinallov protivnik bio je Sergej Pavlovič, a na iznenađenje mnogih, upisao je nokaut u prvoj rundi protiv zastrašujućeg Rusa.

Reakcije na društvenim mrežama nisu izostale, a jedna je upala u oko. Naime, sportski novinar specijaliziran za borilačke sportove i bivši PR-ovac UFC-a Ant Evans na društvenim mrežama objavio je svoja razmišljanja o tome kako bi prošla borba Aspinalla i trenutnog prvaka Jona Jonesa, a jasan je u svojim naumima.

"Jon Jones najbolji je borac svih vremena. Ipak, neće moći pobijediti Aspinalla. Ne iduće godine, nikad!", napisao je.

Sada će mnogi željno iščekivati povratak "Bonesa" da vide taj meč, ako će sve ići po planu. Naravno, tu je i Stipe Miočić pa tek treba vidjeti u kojem će smjeru promocija ići, ali sigurni smo da kako god odaberu, gledat ćemo vrhunske borbe u kraljevskoj kategoriji.

Linker
24. lipanj 2024 07:20