UFC

Robert Whittaker silno želi osvetiti se Du Plessisu: ‘Znam da mogu bolje, te večeri se nisam pojavio najbolji što mogu‘

 Robert Whittaker vs. Dricus Du Plessis 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ukoliko ne bude potrebe da uskoči na UFC 305 priredbi, Whittaker bi se prema svemu sudeći trebao boriti s pobjednikom između Adesanye i Du Plessisa

Brzo je Robert Whittaker sinoć riješio posao na UFC-ovoj priredbi u Rijadu. Tehničkim nokautom već u prvoj rundi slavio je protiv Ikrama Aliskerova i tako pokazao da i dalje pripada samoj kremi UFC-ove srednje kategorije, a i ova pobjeda mu je bila uistinu od velike važnosti.

Poraz koji nitko nije očekivao jest svakako onaj od trenutnog prvaka, Dricusa Du Plessisa. Dricus je nokautirao Whittakera i tako došao do svoje prilike, a kako na UFC 305 pojas brani protiv Adesanye, Dana White je pristao da Whittaker bude zamjenski borac. Odlično je to došlo Robertu koji silno želi osvetiti ovaj poraz:

‘‘Volim razmišljati o tome da bi revanš izgledao drugačije. Pogledajte sami kako to izgleda na papiru. Od tog meča sam ja samo napredovao, ali ne želim ništa oduzimati od njegove pobjede. On se te večeri pojavio i pobijedio me čisto i pošteno, dobar je borac. Dobar je u tome što radi, ali ja znam da mogu bolje‘‘, rekao je Whittaker na press konferenciji.

‘‘Hoću li ga pobijediti u drugom meču? Ne znam, možda će njegova ruka opet biti podignuta. No, ja znam da mogu bolje i znam da u prvoj borbi nisam pokazao najbolje od sebe. To je razlog zašto bih volio tu borbu još jednom‘‘, dodao je.

Ukoliko ne bude potrebe da uskoči na UFC 305 priredbi, Whittaker bi se prema svemu sudeći trebao boriti s pobjednikom između Adesanye i Du Plessisa. Od obojice je gubio i zasigurno želi osvetu, a s obzirom na sinoćnji nastup, svoju priliku je i zavrijedio.

Linker
27. lipanj 2024 18:51