UFC

Joe Rogan analizirao meč između Makhacheva i Volkanovskog: ‘Islam je ogroman za laku kategoriju‘

 Alexander Volkanovski i with Joe Rogan 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Kao najvažniju stvar kod Volkanovskog je istaknuo njegovu brzinu

Već su počele teorije i predikcije o tome kako će se borba između Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog odigrati. Prvak perolake kategorije prelazi u laku te će u drugom mjesecu u Australiji napasti taj pojas kojeg drži Islam Makhachev, a otkad je borba najavljena fanovi ne prestaju govoriti o potencijalnom pobjedniku.

Nakon što je Makhachev osvojio pojas na UFC 280 priredbi, njegov prvi izazivač će biti broj jedan ‘‘P4P‘‘ borac Volkanovski. Iako je perolaku kategoriju počistio i pobijedio sve relevantne izazivače, mnogi smatraju da će Islamova veličina biti presudan faktor. Svoje mišljenje dao je i Joe Rogan:

‘‘Je li Islam ikad vidio nekog tko se kreće kao Volkanovski? Što ako ga krene loviti? Što ako ga uhvati nekoliko puta na nogama a izbjegne rušenja? Mislim, ispred tebe je pino brži lik. Islam se nikad nije borio protiv nekog tako brzog‘‘, rekao je Rogan u ‘‘The Joe Rogan Experienceu‘‘.

‘‘Mislite li da je Volkanovski toliko velik da se bori protiv tipa kao što je Islam, koji je ogroman i za laku kategoriju? Islam je velik. Ne znam koliko točno skida, ali odlično izgleda za tu kategoriju. On je jako, jako ‘izrezan‘. Kad se natječe vjerojatno je još i teži‘‘, nastavio je.

‘‘Stvar će biti u grapplingu. Ako pogledate Volkanovskog, on ima jako dobre obrane od rušenja i još i sam može rušiti. Hrpu puta je srušio Hollowyja koji je ogroman za perolaku kategoriju‘‘, zaključio je Rogan.

Što će biti odlučujući faktor u meču, saznat ćemo u drugom mjesecu na UFC 284 priredbi.

Linker
02. svibanj 2024 02:24