UFC

Jamahal Hill pozvao fanove da se tuku s njim za 20 tisuća dolara: ‘Dođite u dvoranu i naplatite se!‘

Jamahal Hill

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Izgleda da su bivšem prvaku poluteške kategorije jako zasmetali neki komentari

Bivši UFC-ov prvak polueške kategorije, Jamahal Hill, objavio je na svom Instagram profilu kritike vezane za njegov poraz protiv Alexa Pereire na UFC-u 300. Tvrdi kako je Pereira iskoristio zbunjujući trenutak u interakciji sa sudcem te da je njegova gesta poslije nokauta bila bez poštovanja.

Neki fanovi su se nasmijali na to, a izgleda da je "Sweet Dreams" ljut na sve one koji ga zafrkavaju zbog žaljenja na poraz od ‘‘Poatana‘‘.

Hill bi dio te energije mogao preusmjeriti na Carlosa Ulberga protiv kojeg se bori u sunaslovnoj borbi UFC-a 303. Ulberg, pobjednik šest uzastopnih borbi, preuzeo je borbu nakon što je Khalil Rountree morao otkazati meč zbog problema sa suplementacijom.

"Na kraju dana, brate, možete samo toliko s***i dok netko ne počne nešto uzvraćati", rekao je Hill u svom Instagram storyju. "Dakle, za sve vas koji pričate nešto, želite pričati o nekim borbama, možemo pričati i o novcima. 20 tisuća! Dođite u dvoranu! Bilo tko, svi vi koji pričate po objavama. Dođite u dvoranu, brate, dođite se naplatiti. Znam da ste sirotinja i da vam treba."

Nažalost po Hilla, neki fanovi će uvijek provocirati i smijati se jednako i kad pobijedi. Možda bi trebao usvojiti onu filozofiju "riječi me ne mogu povrijediti" kada su u pitanju društvene mreže i samo raditi svoje.

Linker
19. lipanj 2024 04:51