UFC

(VIDEO) Počele pripreme za tešku kategoriju? Pogledajte dio sparinga između Alexa Pereire i poznatog UFC-ovog teškaša!

Alex Pereira i Tai Tuivasa

 X (championship Rounds)
Alex Pereira za sada nema ugovoren novi meč, a nije poznato ni tko će službeno biti sljedeći izazivač u poluteškoj

Rijetko koji borac se može pohvaliti uspjehom kakvog je imao Alex Pereira od svog dolaska u UFC. Trenutno Pereira drži titulu u poluteškoj kategoriji, a na nedavnoj UFC 300 priredbi ga je i obranio protiv bivšeg prvaka Jamahala Hilla. Brzo je ‘‘Poatan‘‘ riješio posao i nokautirao Hilla, a sada čekamo sljedeći potez.

Često se u javnosti o Pereiri govori kao o borcu koji bi se mogao okušati i u teškoj kategoriji, a bilo je i puno glasina o tome da će se boriti protiv Toma Aspinalla. Naravno, za sada se to neće dogoditi, no nagađanja da će se ‘‘Poatan‘‘ okušati i u teškoj kategoriji, nisu prestala.

Jučer je ponovno potaknuta lavina komentara, nakon što je internetom počeo kružiti video sparinga Pereire i devetorangiranog UFC-ovog teškaša, Taija Tuivase. Video traje svega dvadesetak sekundi i u njemu nismo vidjeli previše, no sama činjenica da sparira s teškašima možda nešto govori.

Na videu možemo vidjeti da je Pereira nekoliko puta solidno pogodio Tuivasu, a s obzirom da je puno pokretljiviji i raznovrsniji na nogama, to nije ni čudno. Ukoliko Pereira poželi i u kavezu iskušati snagu teškaša, nema sumnje da će mu UFC to i omogućiti. Za sada nema nikakvih službenih informacija, ali Pereiru ćemo gotovo sigurno vidjeti i u teškoj kategoriji u nekoj budućnosti.

Alex Pereira za sada nema ugovoren novi meč, a nije poznato ni tko će službeno biti sljedeći izazivač u poluteškoj. Hoće li to biti Prochazka ili pak Anakalaev, saznat ćemo uskoro, a do tada uživajte u videu spomenutog sparinga:

Linker
23. lipanj 2024 08:49