UFC

(FOTO) McGregor tvrdi da bi danas 'išamarao' svoju verziju iz povijesne večeri u New Yorku

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Conor McGregor odlučio se jednom zanimljivom objavom prisjetiti jedne od najvećih pobjeda u svojoj karijeri.

Najpopularniji MMA borac današnjice objavio je na Instagramu fotografiju koja je nastala uoči njegovog meča protiv Eddieja Alvareza, odnosno nastupa na UFC 205 priredbi na kojoj je tehničkim nokautom u drugoj rundi zaustavio svog suparnika i postao dvostruki UFC-ov prvak.

Bila je to gotovo pa savršena McGregorova izvedba i jedna potpuna dominacija, ali slavni Irac tvrdi da bi ova njegova današnja verzija "išamarala" onu koja se 12. studenog 2016. pojavila u Madison Square Gardenu.

"Prisjećanje na dan kada sam se ušetao u njujorški Madison Square Garden u iščekivanju moje borbe za dvostruku titulu. Bila je to 2016. godina. Nevjerojatno je što mislim da bih ga danas išamarao. Rekao bih, gotovo zastrašujuće. Doduše, potrebno mi je šišanje", napisao je Conor na Twitteru.

McGregora smo posljednji put u akciji gledali u siječnju ove godine kada je za svega 40 sekundi zaustavio Donalda Cerronea. Iako je Irac najavio aktivnu godinu, situacija s koronavirusom poremetila je njegove planove pa tako još uvijek nema ugovoren novi meč.

Linker
30. travanj 2024 13:31