UFC

Dana White zadovoljan je zamjenskim borbama: ‘To je biznis. O McGregoru više neću pričati dok se ne oporavi‘

 Dana White 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC se doista prošloga tjedna našao u lošoj situaciji, no ipak su uspjeli pronaći zadovoljavajuće zamjene za oba eventa

Protekloga je tjedna UFC u razmaku od svega nekoliko sati ostao bez dva ‘‘main eventa‘‘. Prvo je borbu otkazao Conor McGregor, koji je protiv Chandlera trebao predvoditi UFC 303, a potom je i Khamzat Chimaev otpao iz meča protiv Roberta Whittakera zbog hospitalizacije koju je ponovno doživio.

Velika su to dva udarca za UFC, no, organizacija je ipak uspjela pronaći zamjene za oba. UFC 303 predvodit će Pereira i Prochazka, a Ikram Aliskerov je uskočio u borbu protiv Whittakera. Dana White je jučer rekao da je sretan kako se sve to odvilo:

‘‘Razumijete što vam govorim? To je bilo je**nih par dana prije, a mi smo uspjeli tu staviti Ikrama Aliskerova, tipa koji ima 15-1, koji je musliman i koji jedini poraz u karijeri ima protiv Khamzata Chimaeva. Svi u toj diviziji su odbili borbu protiv Roberta Whittakera, svi osim njega. Jako sam zadovoljan kvalitetom zamjenskih borbi koje smo pronašli‘‘, rekao je Dana za Sports Business Journal.

‘‘Ovo je biznis, čovječe. To je način na koji sve funkcionira. Od sada više neću pričati o McGregoru dok nije izliječen i spreman. Tada ćemo vidjeti koje su opcije i vidjet ćemo što ćemo učiniti oko te borbe‘‘, dotaknuo se i svoje najveće zvijezde.

UFC se doista prošloga tjedna našao u lošoj situaciji, no ipak su uspjeli pronaći zadovoljavajuće zamjene za oba eventa. Naravno, svi su očekivali povratak McGreogra, no Pereira i Prochazka će nam zasigurno još jednom pokazati zašto su dostojni biti ‘‘main event‘‘ jedne ovakve priredbe. Ona je na rasporedu idućega tjedna, tako da, jedva čekamo!

Linker
24. lipanj 2024 14:42