UFC

Robert Whittaker: ‘Nisam čuo za Ikrama Aliskerova dok nije postao zamjena za Chimaeva. Nisam ga ni vidio prije‘

Ikram Aliskerov 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Whittaker će zasigurno biti favorit u ovom meču, no ukoliko mu netko može napraviti probleme, to je definitivno Aliskerov

Fanovi su iščekivali povratak Khamzata Chimaeva u UFC-ov kavez ovoga tjedna na eventu u Saudijskoj Arabiji, no zdravstveni problemi ponovno su ga sustigli. Iako nije otkriveno o čemu se točno radi, dovoljno je znati da ‘‘Borz‘‘ nije bio u stanju nastupiti protiv Roberta Whittakera na spomenutoj priredbi.

Borac koji će ga zamijeniti jest Ikram Aliskerov, čovjek od kojega se također jako puno očekuje. Međutim, Robert Whittaker je priznao da za Aliskerova nikada nije čuo, odnosno, pri put je za njega čuo kada je postao zamjena za Chimaeva:

‘‘Chimaev je poprilično unikatan borac i bori se na unikatan način. Stoga sam imao plan na kojemu sam radio mjesecima unatrag pripremajući se za ovu borbu. Ikram donosi drugačije prijetnje za stol. Nisam nikad ni čuo za njega, niti sam ga vidio sve do sad. Ponekad jednostavno trebate prihvatiti stvari kako dolaze. Imam potpunu vjeru u svoje vještine i sposobnosti‘‘, rekao je Whittaker za New York Post Sports.

‘‘Moj tim je taj koji o svemu odlučuje, oni razumiju da sam ja ovdje da se borim. Imao sam velike pripreme, u formi sam i ovdje sam da se borim. Ovo je moj posao, moram donijeti kruh na stol svojoj obitelji. Oni razumiju da je moja zapovijed učiniti da se ova borba održi‘‘, dodao je.

Whittaker će zasigurno biti favorit u ovom meču, no ukoliko mu netko može napraviti probleme, to je definitivno Aliskerov. U UFC-u ima tek dva meča, ali i dva prekida u prvoj rundi. Jedva čekamo ovaj meč, a ima potencijala da bude vrlo zanimljiv.

Linker
22. lipanj 2024 12:45