UFC

Dana White ‘drvljem i kamenjem‘ na USADA-inog šefa: ‘To je obično smeće, poludio je kao Britney Spears‘

Dana White 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Još se i zapitao tko će uopće željeti raditi s USADA-om nakon što se ovako ponio prema UFC-u i njemu osobno

Vjerojatno vam nije promaknula vijest koja je kao grom iz vedra neba došla ovoga tjedna, a radi se dakako o razilaženju i prekidu partnerstva između UFC-a i USADA-e. USADA je prekinula suradnju s najvećom MMA promocijom nakon izjava Dane Whitea oko Conora McGregora, odnosno kada je Dana rekao kako nikoga nije briga što USADA govori.

No, izgleda da je USADA-u ipak bilo briga što se o njima javno govori, tako da je njihov čelni čovjek Travis Tygart odlučio sa svime izaći u javnost i nagovijestiti kraj suradnje. To nikako nije sjelo Dani koji mu je jutros poručio da je ‘‘smeće‘‘ i da se ponaša kao Britney Spears:

‘‘Taj tip se pretovorio u Britney Spears i potpuno je poludio. Pripremite se jer ćete uskoro vidjeti ovog tipa kako na Instagramu pleše s noževima, vjerojatno već za dva tjedna ili tako nešto. Poludio je, izgubio je razum. Kako god‘‘, rekao je Dana reporterima jutros u Apexu.

‘‘Jučer sam ga sveo na jednu riječ – smeće. Čujte, što je tu je. Učinili su to što su učinili. U ovom su poslu s nama bili osam godina, pomogli smo im da ih uopće stavimo na mapu u svijetu sporta. Oni su nama pomogli izgraditi ovaj fenomenalan program. No, je li ovo način da se ta suradnja prekine? Tko će sada nakon svega uopće htjeti raditi s njima? Ne zanima me, idemo dalje, a njemu želim sreću‘‘, dodao je.

Dana bi se samo trebao prisjetiti svojih riječi koje je prije nekoliko mjeseci govorio javno o USADA-i. Da, možda ni Tygart nije postupio ispravno, no Dana je taj koji je uopće započeo takvu vrstu komunikacije preko medija.

Linker
28. travanj 2024 22:37