UFC

Odbačene su optužbe protiv Conora McGregora da je na finalu NBA-a silovao ženu u zahodu dvorane

Conor McGregor 

 Mike Ehrmann/Getty images/Profimedia
McGregor je sada slobodan te se pokazalo kako ipak nema dokaza protiv njega, tako da je barem kada je u pitanju ovaj slučaj, slobodan

U šestom mjesecu ove godine održavala su se finala NBA-a, na kojima je poseban gost bio popularni Conor McGregor. Osim što je tom prilikom nokautirao maskotu Miami Heata, bio je optužen i za pokušaj silovanja žene u WC-u dvorane, zbog čega je u posljenjih nekoliko mjeseci bio i pod istragom.

Međutim, danas su se pojavile vijesti kako je McGregor slobodan čovjek i da su optužbe odbačene. Kako prenosi MMA Junkie, sud je izdao priopćenje u kojem se navodi kako nema dovoljno dokaza protiv McGregora u ovom slučaju te da se neće nastaviti zakonska procedura protiv njega.

Prema navedenom pismu, istražitelji su ispitali navodnu žrtvu koja se u to vrijeme našla u WC-u, te su došli do zaključka da nisu vidjeli ‘‘nikakve znakove potresenosti ni bilo što drugo što bi upućivalo na činjenicu da njihov susret nije bio dobrovoljan s obje strane‘‘. Također, nisu ni pronašli dokaze za njene tvrdnje da joj je NBA nudio 100 tisuća dolara da cijeli slučaj zataška i o njemu šuti, a tu su tvrdnju proglasili ‘‘kategorički netočnom‘‘.

Dakle, McGregor je sada slobodan te se pokazalo kako ipak nema dokaza protiv njega, tako da je barem kada je u pitanju ovaj slučaj, slobodan.

Conor je nedavno pristupio USADA-inom programu testiranja na doping, iako je njegov slučaj bio jedan kamen spoticanja kada je u pitanju suradnja UFC-a i USADA-e. Datum njegovog povratka se još uvijek ne zna, a nagađa se kako bi upravo on mogao predvoditi UFC 300 priredbu koja će se održati u prvoj polovici 2024. godine.

Linker
09. svibanj 2024 02:05