UFC

‘Conor nije spreman i zašto uopće razgovarati o njegovom povratku?‘: Diže li Dana White ruke od velikog McGregorovog povratka?

Dana White (lijevo) i Conor McGregor (desno)

 Steven Ryan/Getty images/Profimedia
UFC-ov predsjednik vidno je razočaran zbog Conorovog otkazivanja nastupa na UFC 303 priredbi

Veliko razočaranje pružio je Conor McGregor UFC-ovim čelnicima, ali i MMA fanovima diljem svijeta. Irac je otkazao nastup na UFC 303 zbog slomljenog malog nožnog prsta i trenutno nije poznato kada ćemo gledati meć između njega i Michaela Chandlera.

UFC i dalje ne odustaje od ugovaranja tog meča, a nagađa se kako bismo krajem osmog ili tijekom devetog mjeseca mogli gledati McGregora i Chandlera u kavezu. Te navode donekle je potvrdio i McGregor gostujući na Bellatorovom eventu u Dublinu.

‘Osmi ili deveti mjesec, to bih volio. Znate kako je, u procesu sam oporavka. UFC se vrhunski odnosi prema meni. Jako sam zahvalan jer bio sam u teškoj situaciji nakon ozljede. Sada sam dobro. Vratit ću se i zahvalan sam UFC-u jer mi pomažu.‘‘, između ostalog rekao je Conor.

Dakle, McGregor je spreman razgovarati o potencijalnom terminom povratka u kavez, ali čini se kako je Dana White još uvijek poprilično razočaran i nespreman za takve diskusije.

‘‘Ništa trenutno ne znam. Naš raspored je popunjen i vidjet ćemo što će se dogoditi. Ništa ne planiram raditi dok ne dobijem potvrdu da je Conor zdrav. Nije niti vrijedno pričati o ovome. Što kažem na deveti ili deseti mjesec? Conor nije spreman i zašto uopće pričati o tome? Ne razmišljam o Conorovoj borbi u ovom trenutku. Nemam okvirni termin, nemam ništa. McGregor trenutno nije oporavljen od ozljede.‘‘, rekao je Dana nakon UFC-ovog eventa u Saudijskoj Arabiji.

Mnogi su primijetili Whiteov manjak entuzijazma po pitanju Conorovog povratka. Vidno je Dana razočaran konstantnim odgodama McGregorovog povratka u kavez i trenutno nije spreman ulagati energiju u promoviranje tog meča, sve dok Conor ne bude uistinu spreman na povratak.

Postoji određena sumnja da se to nikada više neće dogoditi, ali zasad možemo samo nagađati.

Linker
26. lipanj 2024 07:27