UFC

Conor McGregor se dotaknuo borbe Natea Diaza i Jakea Paula: ‘Ovaj magarac ima nešto, ali ne vidim da će on slaviti!‘

Conor McGregor

 CRY-OLIVIER HUITEL-LUIS SANCHEZ./THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA Cry-olivier Huitel-luis Sanchez./the Photo One/profimedia
McGregor je prije nekoliko dana razgovarao s Arielom Helwanijem o povratku u kavez

Otkako se uključio u svijet boksa, Jake Paul nije se sramio prozivati ​​velika imena. Posljednjih nekoliko godina, Conor McGregor mu je bio čvrsto na nišanu, čak i unatoč činjenici da Irac nije boksao od svoje borbe s Floydom "Money" Mayweatherom.

"The Notorious" isprva nije bio voljan sudjelovati u Jakeovim prozivkama. Ipak, na kraju je popustio etiketirajući Jakea i njegovog brata Logana kao "glupe idiote". Od tada su ga svi zamolili da prokomentira sve njihove borbe i dotakne se mogućnosti da se on potencijalno bori protiv Jakea.

Iako se to još uvijek čini kao pusti san, Jake se bori s jednim od McGregorovih najžešćih rivala u Nateu Diazu 5. kolovoza (osmi mjesec). Ono što se nametnulo samo od sebe jest da kao takav, irska borilačka zvijezda je zamoljena da se dotakne te borbe.

McGregor je prije nekoliko dana razgovarao s Arielom Helwanijem o povratku u kavez te je govorio i o ovom meču, gdje je odbio nazvati Jakea Paula njegovim imenom, već ga je popljuvao u svom karakterističnom stilu.

"Sviđa mi se on (Diaz), moram priznati. Draži mi je od ovog magarca (Paul), iako moram priznati da ima nešto. Ipak, mislim da će Diaz slaviti u ovoj borbi, jednostavno je iskusniji te mu tu dajem prednost", kazao je McGregor.

Irski borac trebao bi se sučeliti s Michaelom Chandlerom nakon što završi emitiranje 31. sezone "The Ultimate Fightera" koje kreće idući utorak. Trajat će do sredine kolovoza, a dotada bismo trebali znati kada će se ova dva borca sučeliti u povratničkoj borbi McGregora koji se nije borio od poraza od Dustina Poiriera u srpnju (sedmi mjesec) 2021. godine kada je slomio nogu te je morao na nešto dulju pauzu.

Linker
05. srpanj 2024 06:07