UFC

Aspinall potvrdio svoj službeni povratak, želi osvetiti jedini poraz u UFC-u: ‘Samo čekam da potpiše‘

Curtis Blaydes i Tom Aspinall

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Teškaški okršaj na pomolu, Co-op Arena će bodriti svog prvaka protiv jedinog čovjeka koji ga je pobjedio u najvećoj MMA organizaciji

Trenutni, privremeni prvak teške kategorije, Tom Aspinall, potvrdio je službeni povratak u oktogon te će se boriti pred domaćom publikom.

Nakon što je, prošlog studenog, zaustavio ruskog teškaša Sergeija Pavlovicha u prvoj rundi nokautom unutar prve prave izmjene boraca, otvorio mu se put prema tituli. Pomogla mu je i ozljeda "pravog" prvaka Jona "Bones" Jonesa te je postao privremenim prvakom i skočio na 13. mjesto UFC-ove "P4P" ljestvice.

Ranije ovog mjeseca, izvršni direktor UFC-a, Dana White, najavio je da će se promocija vratiti u Veliku Britaniju kasnije ove godine za još jedan PPV događaj. Najizglednije je da će se priredba održati u srpnju u novoj Co-op areni za koju se planira da će imati najveći maksimalni kapacitet od bilo koje zatvorene dvorane u Ujedinjenom Kraljevstvu. Posljednji događaj održan u Manchesteru bio je UFC 204, 2016. godine kada je Michael Bisping uspješno obranio naslov u srednjoj kategoriji.

U objavi na svojim društvenim mrežama, Tom Aspinall je potvrdio da će braniti svoju titulu na eventu.

"Imao sam sastanak s UFC-om, sada je potvrđeno da se borim na priredbi UFC Manchester, tako da sam se vratio pripremi i započeo sam ranu fazu trening kampa."

"Samo čekam da potpiše i da prihvati borbu, a uskoro ću i službeno sve objaviti." dodao je Aspinall.

31-godišnjak je jasno dao do znanja da želi da njegova sljedeća borba bude protiv Curtisa Blaydesa, a to je ujedno i najvjerojatniji ishod.

"Razor" Blaydes se vratio pobjedama na UFC-u 299, gdje je bio uspješan protiv Jailtona Almeide.

Nakon što je Aspinall ozlijedio koljeno tijekom njihove glavne borbe na događaju 2022. protiv Blaydesa, točno to je meč koji ga i dalje "grebe" te poraz koji želi osvetiti.

Linker
18. travanj 2024 17:06