UFC

Alex Pereira o planovima za budućnost: ‘Sean Strickland dolazi da skupa treniramo, učit će me engleski‘

Alex Pereira vs. Sean Strickland

 Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nadamo se da će Strickland sve dokumentirati kamerom i da ćemo moći uživati u treningu, ali i lekcijama engleskog jezika između njih dvojice

Nedavno je Alex Pereira izgubio pojas u srednjoj kategoriji, i to teškim nokautom. Israel Adesanya se tako vratio na mjesto prvaka srednje kategorije, a Pereira je odlučio promijeniti kategoriju i okušati se u poluteškoj. Debitirat će ovog ljeta protiv bivšeg prvaka Jana Blachowicza, a sve će se odviti na UFC 291 priredbi.

Jučer je u razgovoru s Arielom Helwanijem u ‘‘The MMA Houru‘‘ govorio o nekim planovima za budućnost, a jedan od tih planova je i učenje engleskog jezika. Ne bi to bilo ništa neobično da za učitelja nije izabrao Seana Stricklanda:

‘‘Zapravo vam sada dajem prijelomne vijesti. Sean Strickland sljedeći tjedan dolazi u Connecticut da sa mnom trenira za moju sljedeću borbu. Također ću učiti i engleski sa Seanom Stricklandom. On je pomalo lud, ali je jako dobar čovjek. Uvijek priča protiv nekih ljudi, ali mene jako poštuje‘‘, rekao je Pereira.

‘‘Čeka me teška borba. Iskreno rečeno, svatko može doći tamo i zamahnuti i nokautirati nekoga. Ali kako naš put napreduje, pobjeđivat ćemo rundu po rundu i dominirat ćemo sa stilom. Mislim da to rijetko tko može sada učiniti. Ne uzimam za zlo Stricklandu ništa što je rekao, to bi me unazadilo za moju iduću borbu. Dobro sam razmislio o svemu što se događalo, a činjenica da sam Adesanyu pobijedio tri puta me čini jako ponosnim‘‘, objasnio je.

Što reći nego da se nadamo da će Strickland sve dokumentirati kamerom i da ćemo moći uživati u treningu, ali i lekcijama engleskog jezika između njih dvojice. Bit će zabavno u svakom slučaju.

Linker
20. travanj 2024 16:45