UFC

Alex Pereira nije siguran da Adesanya može pobijediti Du Plessisa: ‘Nakon što smo se borili, on se malo promijenio‘

Israel Adesanya (lijevo) i Dricus Du Plessis (desno)

 Screenshot (youtube, Tnt Sports)
Borba između Adesanye i Du Plessisa još uvijek nije službeno dogovorena, no u posljednje vrijeme dosta slušamo o njoj

Iako borba službeno nije dogovorena, u posljednje vrijeme se učestalo govori o okršaju između bivšeg prvaka Israela Adesanye, te trenutnog prvaka u srednjoj kategoriji, Dricusa Du Plessisa. Bez obzira što Adesanya dolazi iz poraza od Stricklanda, izgledno je da će on biti sljedeći izazivač za prvaka Du Plessisa.

Tome vjerojatno dodatno doprinosi i sva ‘‘zla krv‘‘ koju su borci imali u prošlosti, a vjerujemo da se jako dobro sjećate što se sve događalo između dvojice boraca. Cijela priča oko njih je zbog toga i zanimljivija, a što se tiče sportske strane, mišljenja su dosta podijeljena.

Borac koji ima iskustva s Adesanyom jest svakako Alex Pereira, no on nije bio siguran kada su ga pitali tko će pobijediti u ovom meču:

‘‘Da vam budem iskren, isto kao što sam govorio i prije njegove borbe sa Stricklandom. S obzirom da mu je to bila teška borba i s obzirom na to kako se odigrala, imam osjećaj da se on malo promijenio otkako smo se mi borili. Ono, ne želim sada reći da on više nije isti borac nakon mene, ali nakon mene je imao nešto drugačiji nastup, tako da moramo vidjeti kako će se to odigrati‘‘, rekao je Pereira za Fox Sports Australia.

Borba između Adesanye i Du Plessisa još uvijek nije službeno dogovorena, no u posljednje vrijeme dosta slušamo o njoj. Vidjet ćemo hoće li se na kraju i dogovoriti, a svakako bi bilo zanimljivo vidjeti ovaj okršaj i u kavezu. Povijest imaju, tako da obojica zasigurno žele borbu jedan protiv drugog.

Linker
20. lipanj 2024 14:04