UFC

Alex Pereira ekspresno odgovorio Tomu Aspinallu: ‘Zašto bih birao protivnike ako sam rekao da želim preći u tešku kategoriju?‘

Pereira

 CARMEN MANDATO Getty Images Via Afp
Dobili smo jako brz odgovor na ‘ubojitu‘ prozivku Engleza, Brazilac u svom stilu hladno odgovorio

Nakon što su se slegli dojmovi sinoćnje povijesne priredbe i nakon što su brojni svjetski na trenutak "utihnuli" svjedočili smo zanimljivoj "konverzaciji" na relaciji Pereira - Aspinall. Naime, danas smo izvijestili o tome kako je Tom Aspinall (14-3) putem svog Instagrama poslao "ubojitu" poruku UFC-ovom poluteškaškom prvaku Alexu "Poatanu" Pereiri (10-3).

Pereira je ubrzo reagirao na samozatajnu poruku Aspinalla. Novinarima MMA Junkie portala u UFC-ovoj press sobi dao je na sebi svojstven način svoju poruku. "Ne znam što je konkretno mislio s tim, on vam može odgovoriti na to" započeo je diplomatski Brazilac te nadodao: "Neću vam davati imena sada što se tiče teškaša. Rekao sam da se želim boriti u teškoj kategoriji, zašto bi onda birao protivnike? S tim sam sve rekao".

Aspinall je inače u zadnjoj borbi nokautirao ruskog teškaša Sergeija Pavlovicha na UFC-ovoj 295 priredbi u studenom prošle godine. Simbolično, na toj priredbi u glavnoj borbi večeri Pereira je nokautirao Jirija Prochazku.

Pereira posjeduje fizičke pretpostavke za tešku kategoriju, nakon skidanja kila i vage svoju kilažu uspio je vratiti čak preko 105 kilograma. Samim tim, sasvim je realno očekivati eventualni uspjeh Brazilca u "kraljevskoj" kategoriji.

Linker
16. travanj 2024 13:58