Regija

Nadrealno sučeljavanje uoči FNC-a 17! Fabjan: ‘Srbijo, svi ćete biti moji fanovi!‘, Stošić: ‘Otkinut ću ti glavu!‘

FNC 17 Darko Stošić i Miran Fabjan

 FNC YouTube ScreenShot
Priredba FNC 17 nam se bliži, a borci glavne subotnje večeri imali su si jako puno toga za reći

Pošto je Miran Fabjan doživio prometnu nesreću, ovo sučeljavanje je organizirano u zadnji tren. Čelni čovjek FNC-a, Dražen Forgač, jedva je došao do riječi kako bi najavio događaj jer su Fabjan i njegov protivnik, Darko Stošić, već bili u užarenoj raspravi.

‘‘Drago mi je da si dobro i da si preživio prometnu nesreću, ali mene nećeš‘‘, hladno je izjavio Stošić koji je većinu vremena djelovao smireno i staloženo.

‘‘Ti si još bio dijete dok sam se ja po Tajlandu borio i rezao laktove‘‘, uzvratio je SloRocky.

Slovenski borac je održavao užarenost rasprave svojim podizanjem tona i ruku. U jednom trenutku je Stošić izjavio kako s čime god da pogodi svoga suparnika, ‘otkinut će mu komad mesa‘. Bio to udarac rukom ili ‘low kick‘ ili bilo što drugo. To je potaknulo Fabjana da ustane i izazove Stošića na međusobnu razmjenu ‘low kickova‘.

‘‘Nemojte, nekome će puknuti mišić!‘‘, više puta je zabrinuto izjavio Forgač.

Nakon što su na svu sreću odustali od te ideje, krenula je rasprava o ‘hypeu‘ oko Fabjana, je li taj ‘hype‘ lažan ili stvaran.

Fabjan je izjavio i kako nije ni brz ni snažan, ali da zna kako i kada reagirati, da će pokazati što to znači ‘fight IQ‘, odnosno borbena inteligencija.

Na kraju je došlo do sučeljavanja, borci si nisu prestajali dobacivati raznorazne izjave, a Forgač je izjavio kako mu je ovo bila jedna od najtežih presica.

U subotu naš očekuje FNC 17 u Beogradu, a kada se zatvore vrata kaveza, riječi neće imati veliku ulogu.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte niže.

Linker
30. svibanj 2024 22:08