Regija

I FNC u problemima: Radi koronavirusa prisiljeni prolongirati daleko najjači event do sada

FNC 3 plakat
 Screenshot
I hrvatska borilačka promocija FNC je radi pandemije koronavirusa bila primorana otkazati svoj najveći event do sada, a ujedno i treći po redu, koji je bio zakazan za 25. travnja. Promotor Dražen Forgač nam je potvrdio da se event zapravo ne otkazuje, nego samo prolongira za kasniji termin.

Popis borbi je bio spreman, sve pripreme za do sada najveću FNC priredbu su odrađene, no i ljudi iz ove hrvatske promocije su morali potpisati kapitulaciju ispred pandemije koronavirusa. Priredba zakazana za 25. travnja se prolongira za neki kasniji datum, koji će ovisiti o razvoju situacije.

Odličan popis borbi, koji se trebao održati u Domu sportova u Zagrebu, je predvodio veteran Ivica Trušček. Njega je u meču do 77 kilograma trebao čekati Srbin Stefan Negucić.

I ostatak "fight carda" treba pohvaliti. Nastupile bi glavne uzdanice zagrebačke podružnice ATT-a poput Lemmyja Krušiča, Adriane Vuković, Luke Ćurkovića, Đanija Barbira ili Patrika Čelića. Čitav popis borbi možete provjeriti u nastavku, a kako nam organizatori kažu, isti takav bi trebao ostati i na prolongiranom eventu jednom kada se situacija smiri. Nadamo se da će to biti što prije.

Popis borbi

Linker
26. lipanj 2024 01:12