Regija

‘Bare knuckle‘ rat između Bakočevića i Ribeira! Dominacija Crnogorca sve dok skoro nije izgubio u zadnjim trenutcima borbe!

Vaso Bakočević

 ScreenShot/Voyo.hr
Crnogorski ‘Psihopata‘ je pružio pravi šou u Beogradu, i dobro se poigrao sa živcima svojih navijača

FNC 17 priredba nam osim MMA borbi donosi i ‘‘bare knuckle‘‘ akciju. U boksačkom meču bez rukavica nastupili su Vaso Bakočević i Brazilac, Alexandre Ribeiro.

U prvoj rundi se Bakočević pokazao kao agresivniji borac, onaj koji više gura prema naprijed i kontrolira borilište. Njegov znatno duži i viši protivnik je pokušavao držati borbu na distanci kako bi izbjegao silovite široke kroše udarce koje je upućivao Bakočević.

U drugoj rundi smo vidjeli više klinča i borbe iz blizine što je očito išlo u prilog crnogorskom borcu jer je jednim aperkatom otvorio posjekotinu na Ribeirovom licu. Prednost na bodovnim karticama je zasigurno na strani Bakočevića.

Treća runda je protekla bez puno čistih udaraca, a četvrta runda je definitivno otišla na stranu Crnogorca. Uspijevao je probiti distancu te aperkatima i krošeima je pronalazio svoju metu. Dva puta je slao Brazilca u nokdaun, ali oba puta se Ribeiro pridigao prije nego je sudac završio odbrojavanje.

U petoj rundi totalni preokret! Pred kraj runde je Bakočević pretrpio težak udarac i jedva se pridigao prije nego je sudac Aleksandar Zorić odbrojao do deset. Vidno uzdrman i poljuljan jedva je nastavio borbu, Ribeiro silovito nasrće i šalje ‘Psihopatu‘ u još jedan nokdaun. Zvono označava kraj runde i spašava Bakočevića od mogućeg poraza nokautom.

Uslijedila je sudačka odluka i Bakočević slavi, pobjeda odlazi u Crnu Goru!

Linker
01. lipanj 2024 23:00