Ostalo

(VIDEO) Logan Paul oduševio fanove svojim debijom za WWE organizaciju: oko vrata nosio ultra rijetku pokemon kartu

Logan Paul

 Screenshot (twitter, Logan Paul)
Opet je dokazao da može oduševiti fanove

Sinoć je održana WrestleMania 38 gdje je svoj debi imao "youtuber" Logan Paul. Logan je impresionirao fanove iz više razloga, a ponajviše time što je pri ulasku u ring nosio pokemon kartu oko vrata vrijednu $900,000. Riječ je o pokemon karti "The Pikachu Illustrator", čija je kvaliteta potvrđena uglednim PSA servisom ocjenom 10, te pritom vakuumirana kako se ne bi oštetila. Ovo je jedan od samo 39 primjeraka "The Pikachu Illustrator" karata ikada napravljenih, te jedina od svih koja je dobila ocjenu 10 po očuvanosti.

Ovo mu nije prvi put da je izveo tako nešto. Naime prošle godine kada se borio protiv Floyda Mayweathera hodajući prema ringu oko vrata je nosio ultra rijetku pokemon kartu Charizarda, zbog čega je završio na nekim svjetskim naslovnicama.

Osim pokemon karte oko vrata, Logan se okitio crnim sunčanim naočalama te žuto-crnim odijelom u kojemu je podsjećao na akcijske junake nekih futurističkih filmova. Svakako je privukao pozornost šire publike, te vjerojatno zaradio još više fanova, ali i "hejtera" diljem svijeta. Što god mislili o njemu, čovjek definitivno zna unovčiti svoju popularnost. U svom debiju za WWE organizaciju Logan Paul je dokazao kako može parirati najboljim hrvačima iz organizacije. Radio je sve ono što rade profesionalni hrvači; od scenskog nastupa, komunikacije s publikom, bacanja protivnika po ringu u više navrata, skakanje s konopaca te još puno drugih akrobacija čime je dokazao da tamo nije slučajno zalutao već da je stvoren za takvu vrstu nastupa.

Isječke iz nastupa pogledajte u nastavku.

Linker
13. lipanj 2024 05:51