Ostalo

(VIDEO) ‘Rampage‘ Jackson ponovno u Japanu: ‘Ostavio sam publiku bez daha!‘

Quinton Jackson v Hideki Sekine

 Screenshot/Dark Puroresu Flowsion X
Quinton Jackson bio je prvak u PRIDE-u i u UFC-u, a sada se okušao u nečemu malo drugačijem

Quinton "Rampage" Jackson, legendarni PRIDE-ov i UFC-ov borac te bivši prvak u obje promocije, trijumfalno se vratio u Japan, ovaj put kao profesionalni hrvač. U subotu je ušao u ring na događaju pod nazivom ‘Bloodsport Bushido‘ i pružio nastup koji je zapanjio publiku.

‘‘Rampageov‘‘ debi u profesionalnom hrvanju u Japanu dogodio se gotovo dva desetljeća nakon što se posljednji put natjecao u toj zemlji kao MMA borac. Pokazao je svoju snagu u okršaju s Hidekijem Sekineom, snažno ga bacivši na podlogu prije nego što je pokrenuo lavinu udaraca šakama i nogama koja je natjerala suca da prekine meč.

"Ostavio sam publiku bez daha!", rekao je Jackson nakon svoje pobjede.

Događaj ‘Bloodsport Bushido‘ također je ugostio druge PRIDE legende, uključujući Josha Barnetta i Kazushija Sakurabu, što je dodatno pridonijelo nostalgičnoj atmosferi. Obožavatelji koji su pratili Jacksonovu slavnu MMA karijeru bili su oduševljeni što ga ponovno vide u Japanu, ovaj put kao profesionalnog hrvača.

Jackson, koji je u svojoj posljednjoj MMA borbi izgubio od Fedora Emelianenka u Bellatoru 2019. godine, zasigurno drži status jednog od najvećih MMA boraca svih vremena.

Ovaj povratak Rampagea u Japan, iako u drugom sportu, svakako je razveselio njegove dugogodišnje obožavatelje. Iako se ovdje više radi o glumi nego borbi, njegova legenda u borilačkom svijetu ostaje neupitna.

Linker
24. lipanj 2024 13:10