Ostalo

Dogovorena trilogija između Mameda Khalidova i Scotta Askhama! Predvodit će spektakularnu priredbu

Khalidov i Askham

 Screenshot (youtube, Ksw)
KSW je za sada napravio odličan posao, no ostalo je još jako puno mjesta na ‘‘cardu‘‘ kojeg moraju savršeno složiti

Svi se vjerojatno jako dobro sjećamo KSW 55 priredbe iz 2020. godine, odnosno možda je bolje reći da se sjećamo nokauta Mameda Khalidova nad veteranom Scottom Askhamom onim ‘‘flying switch kickom‘‘ u prvoj rundi borbe. Bio je to uistinu spektakularan potez od strane Khalidova, ali i nesvakidašnji nokaut kakav se ne viđa često.

Na gotovo tri godine je tada Askham nestao iz kaveza, ali danas je objavljeno kako se ipak vraća. Vraća se upravo protiv Khalidova, a to će im ukupno biti treći međusobni ogled. Za sada svaki ima po jednu pobjedu, a Aksham je njega pobijedio 2019. godine odlukom sudaca.

Ono što će još više dodati na vrijednosti ovom meču jest njegova lokacija i datum. Naime, trilogija između ova dva borca bit će glavna borba večeri na Colosseum 2 priredbi, a datum je 2.6. Bit će ovo uistinu velika borba kada se uzme u obzir koliko su obojica popularni u Poljskoj.

KSW za ovaj spektakl priprema svoja najveća imena, a za sad su potvrđeni još neki mečevi. Salahdine Parnasse i Marian Ziolkowski borit će se za titulu lake kategorije, a event neće proći bez njihovog najvećeg imena Mariusza Pudzianowskog. On će se boriti protiv bivšeg boksača Artura Szpilke, a od poznatih imena je tu još Arkadiusz Wrzosek čiji protivnik još nije potvrđen.

2017. godine je održan prvi Colosseum event koji je bio veliki spektakl. KSW si je visoko postavio ljestvicu, tako da sada uistinu najvećim imenima mora to pokušati nadmašiti. Khalidov je i tada nastupao u glavnoj borbi večeri, samo što mu je prije šest godina protivnik bio Borys Mankowski.

Linker
26. lipanj 2024 07:43