Ostalo

Dillon Danis se povukao iz meča protiv KSI-ja: Kao razlog naveo da nije dovoljno spreman

Dillon Danis

 Instagram (dillon Danis)
Čovjek iz KSI-ovog tima je rekao da ga je Danis nazvao na telefon i povukao se iz borbe, a razlog je uistinu urnebesan

Više od tri godine Dillon Danis izbiva iz borilišta, no to ga ne sprečava da po društvenim mrežama ‘‘ratuje‘‘ sa brojnim borcima i onima koji misle da to jesu. Nedavno je bio ugovorio meč protiv YouTubera KSI-ja, a isti meč se trebao održati 14. ovog mjeseca. No, Danisa još uvijek nećemo gledati u ringu.

Deset dana ga je dijelilo od povratka borbama i boksačkog debija, no upravo su se pojavile vijesti kako se Conorov prijatelj ipak povukao iz borbe. Mams Taylor, čovjek koji je dio KSI-ovog menadžment tima rekao je kako se Danis povukao iz meča, a razlog je bio ‘‘nepripremljenost‘‘:

‘‘Upravo sam dobio poziv od Dillona te mi je rekao da se povlači iz borbe. Pravi razlog je, kako su oni meni to rekli, taj što se nije pripremio za meč. Nije imao ni trenera, a vjerojatno se borio i s kilažom. Kao netko tko se brine o njegovoj reputaciji kao i on sam, mislim da oni koji su rekli da se Dillon neće pojaviti u tom meču, nisu pogriješili‘‘, rekao je Taylor u videu kojeg je objavio na Twitteru.

Ipak se ispostavilo da su sumnje koje su cijelo vrijeme pratile ovaj ‘‘meč‘‘, istinite. Iako je Danis pod ugovorom s Bellatorom, nije se natjecao još od 2019. godine. Promocija ga je ipak pustila da boksa protiv YouTubera, no izgleda da se ni to neće dogoditi.

Za sada nema informacija hoće li se meč možda prebaciti na neki drugi datum, a ni Danis se još uvijek nije oglasio.

Linker
26. lipanj 2024 11:51