K1 i Boks

Babićev sutrašnji protivnik je sparing partner Daniela Duboisa: ‘Daniel udara jako, no Joshua će ipak pobijediti‘

Johnny Fisher i Daniel Dubois

 S-jam Boxing
Joshua i Dubois će nam u devetom mjesecu zasigurno pružiti jedan jako dobar meč, a tko će izaći kao pobjednik, saznat ćemo tada

Ove jeseni nas na Wembleyju očekuje veliki boksački spektakl, odnosno borba između Anthonyja Joshue i Daniela Duboisa. Ulog će, dakako, biti Duboisov pojas prvaka u teškoj kategoriji prema IBF-u, tako da ne sumnjamo da će obojica boksača biti silno motivirani upravo zbog toga.

Johnny Fisher, sutrašnji protivnik našeg Alena Babića, čest je sparing partner u kampovima Daniela Duboisa kada se priprema za mečeve. Jučer se Fisher u intervjuu za SkySports dotaknuo meča između Duboisa i Joshue, a morao je priznati kako je u tom meču favorit ipak Joshua.

‘‘Mislim da ćemo tu vidjeti nokaut. Mislim da će Dubois donijeti pravu vatru u ring i da će ugasiti Joshuu. To je ono što on najbolje zna, to je njegov put. On je vrlo agreisvan borac, ali on tu agresiju zna kalkulirano koristiti‘‘, započeo je Fisher.

‘‘Sparirao sam s Duboisom puno, puno puta. On je definitivno najjači udarač s kojim sam se ikad susreo. On vas uistinu može povrijediti. Međutim, vidjeli smo koliko je Joshua dobar u kontrama s tom desnicom. Ako Dubois priđe preblizu, Joshua će ga kontrirati tom desnicom isto kao Ngannoua. Da sad moram izabrati pobjednika, izabrao bih Joshuu. Malo je iskusniji u takvim mečevima i to bi moglo ići njemu u korist‘‘, dodao je.

Joshua i Dubois će nam u devetom mjesecu zasigurno pružiti jedan jako dobar meč, a tko će izaći kao pobjednik, saznat ćemo tada. Nema sumnje da je Joshua favorit, no, Dubois je protiv Millera i Hrgovića pokazao da je itekako napredovao i da itekako može primiti udarac.

Linker
06. srpanj 2024 12:42