K1 i Boks

(VIDEO) Psihološke igre su počele: Anthony Joshua kasnio na javni trening pa se pojavio s zanimljivom ‘ekipom‘

Anthony Joshua s članovima Finchley ABC boksačkog kluba

 SCREENSHOT (BOXINGSCENE)
U subotu ćemo gledati britanski teškaški dvoboj za IBF pojas

Najveća boksačka vijest ove srijede, tijekom otvorenih treninga u Londonu, bila je da je Anthony Joshua, koji je naposljetku ušao u ring s mladim boksačima iz svog starog Finchley amaterskog kluba, stigao kasno.

Neki su se pitali je li to bio dio psiholoških igara, pokušaj bivšeg prvaka da rano ostavi pečat u ovoj borbi. No, razlog je, naravno, bio potpuno drugačiji. Joshua je jednostavno zapeo u zloglasnim londonskim gužvama. Čak i da je pokušavao igrati neku neobičnu igru, to bi bilo uzaludno, jer je njegov protivnik u subotu navečer, Daniel Dubois, već odavno napustio Wembley Arenu.

Ta dvorana je bila ukrašena kako bi podsjećala na Buckinghamsku palaču, a ring je bio potpuno opremljen za održavanje tri profesionalna meča koja su slijedila nakon treninga.

"Večeras se ovdje održavaju tri borbe, ocjena 10 od 10, osjećaj je sjajan", rekao je vidno opušteni Joshua kada su ga upitali o atmosferi. "Platno se osjeća odlično, veličina ringa je dobra, imam osjećaj kao da sam već spreman za svoju borbu. Da mi netko omota ruke i stavi rukavice, mogao bih se boriti danas."

Joshui je tada postavljeno pitanje o njegovim emocijama. "Nema emocija," rekao je, "samo sam ovdje."

Prije nego što se brzo pozdravio s prisutnima, otkrio je što očekuje od ostatka "Fight Weeka". "Više medija, više razgovora, više treninga što je najvažnije, i izlazak prema ringu pred 96,000 ljudi, spreman da im pokažem svoj gladijatorski duh," rekao je.

Nadajmo se da će ovaj put stići na vrijeme.

Linker
18. rujan 2024 22:20