K1 i Boks

(VIDEO) Od pobjede ‘Reema‘ do sjajnog meča Maslobojeva i Khbabeza: Glory je sažeo najbolje trenutke

Badr Hari vs. Alistair Overeem

 ANP/Alamy/Alamy/Profimedia
Ponajbolja kickboksačka promocija napokon nam je ponudila najbolje trenutke svog Collision 4 eventa

Iako Glory Kickboxing ne pruža godišnje onoliko evenata koliko bi fanova kickboksa voljeli, onda kada ih pruže, često gledamo pregršt spektakularnih mečeva. Tako je bilo i prije deset dana na Glory Collision 4 eventu koji su predvodili Badr Hari i Alistair Overeem.

‘‘Reem‘‘ se nakon 12 godina vratio kickboksu i umirovio je velikog Badra Harija. Jednoglasnom sudačkom odlukom slavio je Overeem nakon tri runde borbe. Hari je bio bolji kroz prve dvije runde, ali Overeem je u posljednjoj rundi dvaput bacao Harija u nokdaun i dobio je rundu rezultatom 10-7. Bilo je to dovoljno za preokret, a meč je ponudio podosta uzbuđenja.

Preliminarni dio priredbe također je ponudio vrlo zanimljive mečeve s pregršt zanimljivih trenutaka, ali Sergej Maslobojev i Tarik Khbabez nadmašili su sve ostale sudionike i pružili su nam meč za pamćenje. Bila je to borba za novog Gloryjevog prvaka poluteške kategorije, a nakon pet fantastičnih rundi slavio je Maslobojev.

Nevjerojatno je kako je Khbabez primao udarce, ali nije posustajao i nastavljao je pritiskati Maslobojeva sve do samog kraja borbe. Litavac je na kraju do pobjede došao podijeljenom sudačkom odlukom, a obojica mogu reći kako su sudjelovali u jednom od najboljih kickboksačkih mečeva ove godine.

Deset dana nakon eventa, Glory je na svom YouTube kanalu ponudio video u kojem su postavili sve najbolje trenutke s tog eventa. Ako ste event gledali, neće biti na odmet podsjetiti se svega viđenog, a ukoliko niste gledali ovaj event, sada je prava prilika da pogledate koliko uzbuđenja je ponudio Collision 4.

Video je pri dnu teksta.

Linker
09. svibanj 2024 04:38