K1 i Boks

(VIDEO) Oči u oči: Pogledajte sučeljavanje između Filipa Hrgovića i Daniela Duboisa, ‘El Animal‘ bez ikakvih emocija

Filip Hrgović i Daniel Dubois

 Screenshot (youtube, Seconds Out)
Osim Hrgovića i Duboisa, očekuje nas i meč između Deontayja Wildera i Zhileija Zhanga koji će i predvoditi ovu priredbu

Najvažniji meč karijere našeg najboljeg teškaša, Filip Hrgovića, na rasporedu je sutra navečer. Daniel Dubois bit će najveći izazov s kojim se ‘‘El Animal‘‘ do sada susreo, međutim, s velikim izazovom dolazi i potencijalno velika nagrada. Iako meč nije za IBF-ovu titulu, pobjednik bi mogao ići na Joshuu na Wembleyju.

Međutim, sam Eddie Hearn je rekao da im Wilder može preoteti to mjesto ukoliko bude izgledao ‘‘senzacionalno‘‘ protiv Zhileija Zhanga, a takav rasplet situacije nažalost nikoga ne bi iznenadio. Svakako, mi se nadamo da će se držati originalnog plana, a nadamo se da će i Hrgović pobijediti i tako dobiti priliku života protiv bivšeg prvaka.

Poprilično aktivan pred kamerama bio je naš teškaš proteklih dana, a pokazao je da uistinu i može biti prisutniji pred kamerama. Nekoliko puta najavio je da će nokautirati Duboisa, a Dubois je također u nekoliko navrata najavio da će nokautirati njega. Bit će to sigurno težak meč za obojicu, no, nadamo se da će Filipove kvalitete ipak doći do izražaja i da će ovaj meč odvesti u svoju korist.

Osim Hrgovića i Duboisa, očekuje nas i meč između Deontayja Wildera i Zhileija Zhanga koji će i predvoditi ovu priredbu, a titulu će braniti i odlični Dmitry Bivol. Nažalost, to neće biti protiv Beterbieva kako je originalno planirano, no meč je svakako vrijedan pažnje.

Dok čekamo vaganja koja će se održati danas popodne, pogledajmo zajedno sučeljavanje koje su Hrgović i Dubois odradili nakon što su odradili i javne treninge:

Linker
01. lipanj 2024 16:57