K1 i Boks

‘Muhammad Ali bi bez problema pobijedio Joshuu, pričao bi mu na uho i prednjom rukom išao kroz meč‘

Anthony Joshua

 FAYEZ NURELDINE Afp
Valja spomenuti da je Joyce pogrešno prognozirao meč između Joshue i Ngannoua

Joe Joyce, britanski boksač koji je držao WBO pojas privremenog prvaka teške kategorije, iznio je svoje mišljenje o tome koji borci bi mogli zaustaviti fantastičnog Anthonyja Joshuu. Podsjetimo, Joyce je u svoje zadnje dvije borbe izgubio protiv kineskog teškaša Zhileija Zhanga. U rujnu prošle godine Zhang ga je zaustavio nokautom u trećoj rundi, a ovu subotu će se pokušati vratiti na pobjedničke staze u borbi protiv Britanca Kasha Alija (21-2).

U razgovoru za OLBG, Joyce je podijelio svoje viđenje kako bi izgledali neki mečevi kad bi se mogli dogoditi i tko bi slavio u borbi protiv Joshue.

"Obojica u svojoj životnoj formi, mislim da bi David Haye pobijedio Joshuu. U svome ‘primeu‘ Haye je imao tu eksplozivnu snagu i ‘head movement‘. Bio je nepredvidiv. Njegov stil tada ne bi odgovarao Joshui, bio je jako brz i teško ga je bilo pogoditi", izjavio je Joyce i dodao još jednog borca za kojeg smatra da bi slavio u okršaju protiv ‘AJ-a‘, a to je legendarni Muhammad Ali.

"Muhammad Ali bez problema. Pričao bi na uho Joshui i prednjom rukom išao kroz meč. Bilo bi nešto slično kao borba Ali vs Foreman, vjerojatno bi se igrao na konopima i zatim ga nokautirao".

Valja spomenuti da je Joyce pogrešno prognozirao meč između Joshue i Ngannoua, međutim ono na što sad treba biti fokusiran je njegov današnji meč, a ako uspije pobijediti, bit će korak bliže ponovnom napadu na titulu.

Linker
11. travanj 2024 04:15