K1 i Boks

Mikeu Tysonu pozlilo je tijekom leta za Los Angeles, doktori su se ukrcali u avion čim je sletio

Mike Tyson

 MICHELE EVE SANDBERG/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Nažalost Mike Tyson je doživio pogoršanje svog medicinskog stanja kojeg vuče od ranije, njegov tim poručuje da je ipak sada dobro

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, Mike Tyson, koji u lipnju puni 58 godina, doživio je medicinski incident tijekom leta iz Miamija za Los Angeles.

Tysonovi predstavnici potvrdili su da mu je postalo mučno u nedjelju (26. svibnja) tijekom leta, koji je već bio odgođen dva sata zbog vrućine: "Postalo mu je mučno i nastupila je vrtoglavica zbog pogoršanja čira 30 minuta prije slijetanja. Zahvalan je medicinskom osoblju koje mu je pomoglo."

In Touch Weekly prvi je izvijestio da je bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji doživio medicinsku intervenciju u avionu. Oko 30 minuta prije slijetanja, posada je upitala putnike ima li doktora na brodu. Medicinski tim je ukrcao na avion po slijetanju u Los Angeles kako bi pružio pomoć Tysonu.

“Srećom, gospodin Tyson je dobro,” rekao je predstavnik za New York Post.

Let za Los Angeles bio je odgođen dva sata, a početne glasine su sugerirale da je Tysonova medicinska hitnost uzrokovala kašnjenje. Međutim, Tysonovi predstavnici su nazvali glasinu "lažnim izvještavanjem" i rekli da je problem s klimatizacijom aviona uzrokovao kašnjenje leta.Tyson bi se trebao boriti protiv Jakea Paula 20. srpnja na AT&T stadionu u Arlingtonu, Texas. Zbog marihuane koja je na popisu zabranjenih supstanci u Texasu, Tyson je prestao svakodnevno koristiti drogu dok se priprema za borbu koja je zakazana za osam rundi po dvije minute.

Linker
22. lipanj 2024 21:58