K1 i Boks

Kladionice postavila Logana Paula za uvjerljivog favorita protiv Andersona Silve

Logan Paul
 JLN Photography/Shutterstock Editorial/Profimedia
‘Bookmakeri‘ smatraju da će čovjek koji nikad nikoga nije pobijedio to napokon uspjeti

Iako boksački meč Logana Paula i Andersona Silve još uvijek nije službeno potvrđen, Paulov menadžer potvrdio je medijima kako se na tome radi te da su velike šanse da će to meča uistinu doći. Već sama ta izjava bila je dovoljan poticaj "bookmakerima" da svojim korisnicima ponude taj meč.

To su napravili, a ono što su stavili u ponudu je sve iznenadilo. Naime, Logan Paul, čovjek koji još nikad nikoga nije pobijedio (pa čak niti drugog youtubera, KSI-ja, iz dva pokušaja), postavljen je kao izraziti favorit u meču protiv jednog od najvećih MMA boraca svih vremena, ujedno čovjeka koji je prije samo par tjedana odradio odličan boksački meč u kojem je savladao bivšeg svjetskog prvaka.

Vjerojatno na račun njegove izvedbe protiv 15-ak kilograma lakšeg Floyda Mayweathera, tečaj postavljen na Paula, prema Twitter portalu ProBoxingOdds, iznosi -200, odnosno 1.50 prema načinu na koji se kod nas isti postavljaju. Ako vjerujete u "Spidera", možda već sad imate priliku uplatiti na 2.60 te jako dobro zaraditi.

Kao što smo naveli, Paul je u svom posljednjem meču odradio osam rundi protiv Floyda Mayweathera. Taj meč bio je ekshibicijski, za razliku od onog u kojem je Silva savladao Julija Cesara Chaveza mlađeg. No, očito je i ta ekshibicija ostavila dovoljno jak dojam.

Da podsjetimo, Loganom brat Jake također je favorit u meču protiv Tyrona Woodleya, koji će se održati idućeg mjeseca. Hoće li youtuberi koji se donedavno nisu bavili borilačkim sportom uistinu savladati dva bivša UFC prvaka? Moramo priznati da nas nakon ovakvih ponuda kladionica to sve više intrigira.

Linker
13. lipanj 2024 19:24