K1 i Boks

Garcia nakon predstave u Dallasu prozvao dvojicu prvaka: ‘Ljude brine taj dvoboj, ali spreman sam!‘

Ryan Garcia
 TIM WARNER
‘Danas sam pokazao da sam poseban‘, zaključio je Ryan Garcia poslije pobjede nad Lukeom Campbellom

Ryan Garcia novi je WBC-ov privremeni prvak u lakoj kategoriji, a do titule osvojene u Dallasu stigao je tako što je u sedmoj rundi udarcem u tijelo zaustavio nekadašnjeg olimpijskog pobjednika Lukea Campbella.

"Mislim da sam mnogim ljudima pokazao tko sam zapravo ja. Htjeli su me nazivati borcem s društvenih mreža i raznim drugim imenima, ali vi niste ono što vam drugi govore, vi ste ono što odlučite biti", rekao je Garcia nakon meča.

Campbellov lijevi kroše srušio ga je u drugoj rundi i prvi puta u karijeri doveo do nokdauna.

image
Ryan Garcia
TIM WARNER

"Ustao sam, ali bio je to dobar udarac. Čovječe, dobro me zahvatio. Govorio sam sebi: 'Pao sam, pa ovo je ludo!' Mislim da sam se u tim trenucima previše uzbudio. Imao sam osjećaj kao da ga mogu zahvatiti, ali on je zahvatio mene. Stoga sam se morao prilagoditi, vratiti i svima pokazati što znači biti ratnik", dodao je 'King Ry'.

Neporaženom 22-godišnjaku iz Kalifornije ovo je bila 21. pobjeda u karijeri, ali i meč nakon kojeg u ringu želi vidjeti WBA (Regular) prvaka Gervontu 'Tanka' Davisa, kao i vlasnika WBC-ove titule Devina Haneyja koji se nekoliko metara dalje nalazio u publici.

"Čovjek sam od riječi: Hajdemo, Tank! A vidim i tebe, Devine! Sviđa mi se, ali želim se boriti i s njime. No, stvarno mi je sada želja meč s Tankom. Znam da ljude brine taj dvoboj, ali ja sam spreman. Pa borio sam se olimpijskim pobjednikom kojeg ni Lomachenko ni Linares nisu mogli zaustaviti. Danas sam pokazao da sam poseban", zaključio je Garcia.

Isječke iz meča Garcia vs. Campbell pogledajte OVDJE.

image
Ryan Garcia
TIM WARNER

Linker
25. lipanj 2024 16:24