K1 i Boks

Anthony Joshua zaprijetio Franklinu: ‘Što više pričaš, dublji grob si kopaš! U subotu ćemo vidjeti krv‘

Eddie Hearn, Anthony Joshua i Jermaine Franklin 

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Iako Joshuu ne čujemo često kako govori takve stvari, ipak na press konferenciji nije dopustio Franklinu da vodi glavnu riječ

Anthonyja Joshuu ove subote čeka novi izazov, a radi se o talentiranom Jermaineu Franklinu. Iako je u trenutno posljednjem nastupu poražen, Franklin je Dillanu Whyteu pružio jako tešku noć te je po nekima i pobijedio. No, poraz je upisan, ali unatoč tome sada ima priliku života protiv bivšeg prvaka Joshue.

Bivši prvak je najavio da će se u slučaju poraza ove subote umiroviti, a poraz od Franklina bi uistinu bio pokazatelj da više to nije onaj boksač kao nekad. Franklin je nekoliko puta ponovio kako ga ne zanima ‘‘trash talk‘‘ van ringa, no svejedno je bivšem prvaku zaprijetio da će ga u ringu ubiti. Na to mu Joshua nije ostao dužan:

‘‘Ovo je najgore vrijeme da se boriš protiv mene. Što više pričaš, veći grob si kopaš. Ali što je tu je, zar ne? Ja o njemu mogu reći jako puno stvari, ali ja poštujem svog protivnika. Nije na meni da pričam, taj posao obavlja Eddie Hearn. Na meni je samo da obavim svoj posao u subotu navečer i na to sam fokusiran. Mislim da ćemo vidjeti krv‘‘, rekao je Joshua na press konferenciji.

Prije toga je na press konferenciji Franklin počeo govoriti kako će ga baciti na guz**u i kako će njegove ruke na kraju biti podignute. Joshua je ipak odlučio odgovoriti, iako to nije nešto što često čujemo od njega.

Eddie Hearn je rekao kako je sada plan pobijediti Franklina, a zatim odraditi revanš protiv nekadašnjeg rivala Dilliana Whytea. Nakon toga bi željeli Wildera ili Furyja, no prije svega se moraju fokusirati na Franklina jer on nikako nije bezopasan. Ukoliko ga pobijedi, Dillian je vjerojatno idući.

Linker
05. srpanj 2024 23:30