Trebat će vam:
500 g celera narezanog na listiće
1 veći krumpir narezan na listiće
1 glavica luka
sol
papar
češnjak
50 g parmezana
200 g cheddar sira
150 ml vrhnja za kuhanje
listovi celera narezani na prutiće
50 g maslaca
1 žlica svježe nasjeckanog peršina
maslinovo ulje
Priprema:
Posudu za pečenje premažite maslinovim uljem. U veću posudu dodajte narezani celer i krumpir narezan na ploškice. Dodajte list celera narezan na prutiće, sol, papar, češnjak, naribani cheddar, parmezan, vrhnje za kuhanje i nasjeckani peršin. Sve lagano promiješajte da se sjedine sastojci. Povrće premjestite u posudu za pečenje. Prije pečenja na vrhu rasporedite maslac u malim komadićima. Pecite oko 35 minuta na 180 stupnjeva. Poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....