Trebat će vam:
1 luk
3 mrkve
1 komad korijena celera
pola glavice cvjetače
piletina (komadi prema želji)
šaka svježeg peršina
1 žlica ulja ili masti
sol i papar
griz
jaje
Priprema:
U posudu stavite ulje ili mast pa na to dodajte piletinu i dobro je zapecite sa svih strana. Dodajte očišćeno i na veće komade narezano povrće. Zapecite i njega. Dodajte sol i papar pa kuhajte sat vremena ili dok se meso ne počne raspadati. Izvadite ga iz juhe, usitnite i vratite. Od griza, jaja i soli napravite gustu smjesu. Količine prilagodite vlastitim potrebama. Žlicom oblikujte knedlice i ubacujte ih u lonac juhe. Kuhajte dok ne isplivaju na površinu. Juhu poslužite još toplu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....