SKROMNIJI BADNJAK

Savršeno riblje predjelo: Hrskave bruschette s tunom, krem sirom i vlascem

 Iryna Melnyk
Bez previše kompliciranja, pripremite ove hrskave bruschette od tune i uživajte u slasnom predjelu

Trebat će vam:

1 baguette kruh

tuna (svježa ili iz konzerve)

4 žlice maslinova ulja

200 g sirnog namaza

1 vezica vlasca

sol i papar

Priprema:

Baguette narežite na kriške, poprskajte maslinovim uljem i ubacite u pećnicu na 200 stupnjeva oko 5 minuta dok ne postane hrskav. Koristite li svježu tunu, najprije ju ispecite na tavi, začinite solju i paprom pa usitnite pomoću vilice. U posudi pomiješajte sirni namaz s vlascem. Kada je kruh pečen, dodajte mu sirni namaz i tunu te dodatno pospite vlascem. Poslužite za predjelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 14:12