Glavne zvijezde ovotjednog menija su omiljene nam tikvice. Upakirali smo ih u čak tri različita jela, svako u potpunosti drugačije i uzbudljivije od onog prethodnog. S tikvicom tako krećemo odmah u ponedjeljak i ubacujemo je u ljetnu rižu s ostatkom sezonskog povrća. Zatim u utorak uzimamo pauzu od i radimo sočne mesne okruglice s rižom u umaku od rajčice, tjedan nastavljamo brzim zapečenim grahom, a potom u četvrtak radimo slasne punjene tikvice. Kraj radnog tjedna rezervirali smo za morsku paštu, dok za vikend radimo slasnu pitu i teletinu s krumpirom. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
MESNE OKRUGLICE U UMAKU OD RAJČICE
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
TELETINA S KRUMPIROM IZ PEĆNICE
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....