TJEDNI MENI

Ovog tjedna kuhamo juhu, radimo brza peciva, popečke i slasnu, aromatičnu pohanu piletinu

 Deposit Photos
Na ovotjednom meniju našla su se čak dva jela na žlicu, slasni zalogaji i pokoji novi recept

Početak nove godine odlučili smo obilježiti omiljenim jelima iz prošle godine, slasnim favoritima, a na tjedni meni ovog smo puta dodali i čak dva jela na žlicu. Prvi radni tjedan u godini tako smo započeli brzim pecivima od lisnatog tijesta sa sirom i špinatom koja su idealna i za iznenadna druženja s ekipom, a zatim nastavljamo jednostavnim jelom sa slanutkom, bogatim začinima i okusima. U srijedu je na redu gusta juha od leće, u četvrtak radimo omiljenu tjesteninu s umakom od rajčice, a u petak pire krumpir pretvaramo u slasne popečke. Subotu smo rezervirali za brzu i jednostavnu azijsku palačinku, dok u nedjelju pohamo piletinu uz dodatak limunove korice. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

BRZA PECIVA OD LISNATOG TIJESTA SA SVJEŽIM SIROM I ŠPINATOM

image
Zbigniew Lewczak

UTORAK

SLANUTAK NA ŽLICU

image
Charlotte Lake

SRIJEDA

JUHA OD LEĆE

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

TJESTENINA S RAJČICOM I PRŠUTOM

image
Deposit Photos

PETAK

POPEČCI OD LOSOSA

image
Deposit Photos

SUBOTA

AZIJSKA PALAČINKA S KUPUSOM

image
Deposit Photos

NEDJELJA

POHANA PILETINA S LIMUNOM

image
Deposit Photos

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. studeni 2024 10:16