Trebat će vam:
1 konzerva bijelog graha
1 veći krastavac
1 manja glavica zelene salate
1 manji luk
1 mrkva, ribana
2 kriške starog kruha
1 režanj češnjaka
sok jednog limuna
korica pola limuna
1 žličica senfa
2 žlice maslinova ulja
sol i papar
Priprema:
Povrće nasjeckajte ili naribajte i ubacite u zdjelu. Dodajte i isprani grah iz konzerve.
Kriške kruha poprskajte maslinovim uljem i zapecite na tavi, natrljajte režnjem češnjaka pa ih nasjeckajte na kockice.
U posebnoj posudici pomiješajte sol, papar, ulje, limunov sok i koricu i senf. Prelijte po povrću i dobro pomiješajte, a zatim dodajte kockice kruha i još jednom dobro pomiješajte.
Poslužite ohlađeno.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....